inansstan

inansstan

جمعه ۰۷ دی ۰۳

7 مجموعه برتر nft

ما سعی می کنیم در مقاله 7 مجموعه برتر nft، اطلاعاتی در مورد توکن های غیر مثلی برای شما ارائه کنیم و به بررسی بهترین مجموعه های NFT برای سرمایه گذاری بپردازیم و انواع پروژه های NFT رو برای شما معرفی کنیم تا با این پروژه ها و مجموعه ها که یکی از مباحث مهم در حوزه ی خرید ارز دیجیتال هستند، آشنایی داشته باشین و بهترین تصمیم رو برای سرمایه گذاری و انتخاب پروژه NFT بگیرین.

امروزه افراد زیادی به دنبال سرمایه گذاری در دارایی های دیجیتال و سایر بازارهای مالی هستن. به همین منظور، روش های سرمایه گذاری زیادی به وجود اومدن که هر کدوم از اون ها ویژگی ها و مزایای خاص خودشون رو دارن و مورد استقبال سرمایه گذاران و معامله گران قرار می گیرن. همچنین شما نیز می تونین یکی از روش ها رو انتخاب کرده و اقدام به سرمایه گذاری کنین، البته ابتدا باید آموزش های لازم رو فرا بگیرین.

جالب اینجاست که بدونین بازار توکن های غیر مثلی، یکی از بهترین و محبوب ترین روش های سرمایه گذاری هست که در سال های اخیر به دلیل رشدهای قیمتی زیادی که داشته، مورد استقبال سرمایه گذاران و معامله گران زیادی قرار گرفته و به یکی از محبوب ترین بازارهای مالی تبدیل شده.

همچنین توکن های غیر مثلی یا NFT توکن های منحصر به فردی هستن که ویژگی ها و خصوصیات زیادی دارن و همین موارد باعث میشن تا محبوبیت زیادی به دست بیارن. نکته قابل توجه این هست که با افزایش محبوبیت توکن های NFT افراد مشهور و سلبریتی زیادی اقدام به سرمایه گذاری و خرید NFT ها کردن و اون ها رو به عنوان تصویر پروفایل خودشون در صفحات مجازی قرار دادن.

تحلیل فاندامنتال

تحلیل فاندامنتال که به آن تحلیل بنیادی ارز دیجیتال هم گفته می‌شود روش تجزیه و تحلیل از بالا به پایین است که سعی می‌کند از طریق ارزیابی ارزش یک دارایی با توجه به عوامل اقتصادی و اجتماعی مؤثر بر این دارایی، ارزش آن را محاسبه کند.

پایه‌گذار این تحلیل بنجامین گراهام (Benjamin Graham) است. او یکی از مدیران بزرگ سرمایه‌گذاری، اقتصاددان معروف و یکی از فعالان حوزه بورس ایالت متحده آمریکاست. طبق نظر بنجامین گراهام، در تحلیل فاندامنتال ارزش درونی اوراق بهادار، عوامل زیادی مانند ضرایب قیمت‌ها، درآمد و پرداختی‌های شرکت و غیره مورد توجه قرار می­‌گیرد.

واضح است که دنیای ارزهای دیجیتال کاملاً متفاوت از دارایی‌های سنتی نظیر سهام است، چرا که در این تحلیل ارزهای دیجیتال، عملاً معیارهای سنتی برای ارزش‌گذاری داخلی وجود ندارد. از این رو، تحلیل فاندامنتال ارزهای دیجیتال حتی برای بسیاری از تحلیل‌گران حرفه‌ای نیز کاری بسیار دشوار است. اما یک تحلیل تخصصی می‌تواند اطلاعات دقیقی در مورد بهترین زمان خرید یک ارز دیجیتال و قیمت آن در آینده در اختیار تحلیل‌گران و سرمایه‌گذاران قرار دهد.

تحلیل فاندامنتال یا تحلیل بنیادی نیازمند کسب دانش برای آگاهی از عوامل موثر بر قیمت ارزهای دیجیتال در بلند مدت است. پس از جمع‌آوری اطلاعات و تحلیل آنها، می‌توان چشم اندازی از آینده ارزهای دیجیتال به دست آورد.

ان اف تی چیست؟

 

ان اف تی چیست؟ توکن‌های غیر قابل تعویض یا NFT ( ان اف تی) به دارایی‌هایی اطلاق می‌شود که به واسطه فناوری بلاکچین توکنیزه شده‌اند. به این دارایی‌ها کدهای شناسایی و فراداده منحصربه‌فرد اختصاص داده می‌شود تا به این طریق از سایر توکن‌ها متمایز شوند.

شما می‌توانید ان اف تی‌ها را با پول، رمز ارزها یا ان اف تی‌های دیگر مبادله کنید. همه این‌ها بستگی به ارزش‌گذاری دارد که بازار و مالک NFT برای آن توکن قائل می‌شوند. برخی افراد شاید حاضر باشند حتی میلیون‌ها دلار برای یک NFT هزینه پرداخت کنند، در حالی که به اعتقاد برخی دیگر NFTها بی‌ارزش هستند.

سابقه توکن‌های غیر قابل تعویض به چه زمانی برمی‌گردد؟

سابقه این دسته از توکن‌ها به سال‌ها قبل از زمانی برمی‌گردد که NFTها بر سر زبان‌ها افتادند. گفته می‌شود که نخستین NFT با عنوان کوانتوم (Quantum) در سال 2014 توسط کِوین مک‌کوی طراحی و توکنیزه شد. این ان اف تی بعدها در سال 2021 بر روی شبکه اتریوم به فروش رسید.

NFTها در ابتدا با استاندارد ERC-721 اتریوم ساخته می‌شدند که الزامات مربوط به چگونگی انتقال مالکیت، شیوه‌های تأیید تراکنش و چگونگی انتقال امن توسط اپلیکیشن‌ها را تعیین می‌کند. شش ماه بعد، استاندارد ERC-1155 پا به عرصه گذاشت.

این استاندارد جدید به جهت بهبود استاندارد قبلی ایجاد شد و با ترکیب کردن چند ان اف تی در یک قرارداد واحد، هزینه تراکنش‌ها را پایین می‌آورد.

استراتژی های معاملات

استراتژی های معاملاتی شامل تجزیه و تحلیل بازار برای تعیین بهترین نقاط ورود و خروج، اندازه موقعیت و زمان معاملات است. Strategy از واژه Strategos که یک کلمه یونانی است گرفته شده است. این واژه یک کلمه نظامی است و به معنای داشتن برنامه برای خنثی کردن نقشه‌های دشمن و به کار گیری اقدامات مناسب است. ناپلئون بناپارت یکی از استراتژیست‌های میدان جنگ بود که می‌توانست تمامی حرکات دشمن را قبل از جنگ پیش بینی نماید و برای مقابله با آن از راهکار مناسب استفاده کند. احتمالا این سوال برایتان پیش آمده است که این موضوع چه ربطی به مارکت دارد باید بدانید که دنیای معامله گری شباهت عجیبی به میدان جنگ دارد و شما فرمانده این جنگ هستید.

در بازارها هیچ قطعیتی وجود ندارد و استراتژی معاملاتی به ما کمک می‌کند به گونه‌ای عمل کنیم که احتمال برد ما بیشتر باشد. علاوه بر این اجازه نمی‌دهد که کنترل معاملات به دست احساسات بیفتد. البته این واقعیت را در نظر بگیرید که همیشه تعدادی از معاملات خود را از دست خواهید داد. زیرا تحلیل تکنیکال و فاندامنتال یک علم قطعی و 100 درصدی نیست که در آن دو به علاوه دو برابر با چهار شود. در ترید نکته حائز اهمیت این است که برآیند معاملات شما سودده باشد و ممکن است در این میان چندین بار هم ضرر کنید.

تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن

در این مقاله تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن چیست؟  به مهمترین تفاوت های تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال اشاره میکنیم:

1. اولین تفاوت های تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال مربوط به ماهیت این دو تحلیل هست. تحلیل فاندامنتال روشیه برای بررسی یه دارایی به منظور تعیین ارزش ذاتی برای سرمایه گذاری های بلندمدت. در حالیکه تحلیل تکنیکال روشیه برای ارزیابی و پیش بینی قیمت یه دارایی در آینده براساس حرکات قیمتی و حجم معاملات. 

2. از دیگر تفاوت های تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال مربوط افق زمانی میشه. در تحلیل فاندامنتال، تحلیل معمولا برای دوره های بلند مدت انجام میشه و عموما توسط سرمایه گذارانی به کار گرفته میشه که میخوان در دارایی هایی سرمایه گذاری کنن که در چند سال بعدی رشد میکنن. در مقابل، تحلیل تکنیکال برای تایم فریم های کوتاه مدت تر هم استفاده میشه.

3. تفاوت های تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال از نظر زمانی، نه تنها مربوط به رویکرد این دو نوع از تحلیل میشه بلکه شامل هدف هم میشه. تحلیل تکنیکال با ترید ارتباط نزدیک تر داره، درحالیکه، تحلیل فاندامنتال با سرمایه گذاری پیوند بیشتری داره. اکثر سرمایه گذارها از تحلیل فاندامنتال برای سرمایه گذاری و هولد کردن دارایی ها در طولانی مدت استفاده میکنن. در مقابل، تریدرها برای معاملات و سودهای کوتاه مدت تر روی تحلیل تکنیکال حساب باز میکنن.

4. یکی دیگه از تفاوت های تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال اینه که هدف تحلیل فاندامنتال تعیین ارزش ذاتی دارایی ها در بازارهای مالیه، تحلیل تکنیکال برای تشخیص نقاط و زمان ورود به و خروج از بازار به کار گرفته میشه.

5. یکی دیگه از تفاوت های تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال اینه که در تحلیل فاندامنتال اساس تصمیم گیری بر اطلاعات موجود و آمار ارزیابی شده است، ولی در تحلیل تکنیکال اساس تصمیم گیری روندهای بازار و حرکات قیمتی و اندیکاتور.

6. از دیگر تفاوت های تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال اینه که در تحلیل فاندامنتال هم داده های گذشته و هم آینده مورد بررسی قرار میگیرن. در تحلیل تکنیکال، صرفا داده های گذشته بررسی میشن.

7. یکی دیگه از تفاوت های تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال اینه که تحلیل فاندامنتال بر پایه اعلان ها و اخبار مالی، سیاسی و اقتصادی و تحلیل تکنیکال بر پایه نمودار قیمتی هست

8. یکی دیگه از تفاوت های تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال اینه که تحلیل فاندامنتال عموما توسط تریدرهای پوزیشن Position Traders و تحلیل تکنیکال توسط تریدرهای سوئینگ Swing Traders و روزانه Day Traders استفاده میشه.

شبکه انتقال ارز دیجیتال چیست؟

شبکه انتقال ارز دیجیتال چیست؟ شبکه انتقال ارز دیجیتال مفهوم تخصصی و پیچیده ای دارد. در این مقاله سعی شده است تا مفاهیم پیچیده، با زبان ساده  ای تشریح شود تا مفهوم شبکه انتقال ارز دیجیتال درک شود. همچنین موارد مهم در انتخاب هر شبکه بیان گردد. نکته مهم در این مقوله این است که در هنگام خرید از یکی از بهترین صرافی ارز دیجیتال مد نظر باید شبکه ای را انتخاب کنید که کیف پول شما آن را پشتیبانی میکند.

همانطور که میدانید برای نگهداری ارزهای دیجیتال نیاز به یک کیف پول ارز دیجیتال است. کیف پول ها انواع مختلفی دارند که در مقاله کیف پول ارز دیجیتال توضیح داده شده است. هر ارزی یک آدرس کیف پول اختصاصی دارد که در هنگام خرید و انتقال ارز دیجیتال مورد استفاده قرار میگیرد ولی آیا همه ارزها از یک شبکه برای انتقال استفاده میکنند؟ پاسخ منفی است.

ارزهای دیجیتال که در شبکه های بلاکچین متفواتی هستد از شبکه مشترکی استفاده نمیکنند و تنها ارزهایی که در بستر یک شبکه بلاکچین مشترک هستند از یک شبکه مشترک بهره می برند.

انواع شبکه ارزهای دیجیتال و تفاوت آنها

شبکه ارزهای دیجیتال که از مفهوم شبکه بلاکچین منشعب میشود مسیر انتقال ارز دیجیتال محسوب میشود. هر ارز در شبکه بلاکچین مشخصی انتقال داده میشود ولیکن بعضی ارزها در شبکه های مختلفی قابل انتقال هستند. در ادامه با انواع شبکه ارز دیجیتال آشنا خواهید شد ولی قبل از آن لازم است تا با تفاوت کوین و توکن آشنا شوید.

کوین چیست؟ توکن چیست؟ تفاوت کوین و توکن

براساس نوع ارز شبکه های ارز دیجیتال دو نوع اند. کوین ها که شبکه بلاک چین اختصاصی دارند و بصورت مستقل عمل می کنند مانندبیت کوین، اتریوم، لایت کوین، ریپل، کاردانو ، بایننس کوین,بیت کوین کش و …

توکن ها ولی شبکه اختصاصی ندارند و بر بستر شبکه سایر رمز ارزها کار می‌کنند مانند :  چین لینک، دای (Dai)، آوی (Aave)، یرن فایننس (Yearn.Finance) و بت (BAT) و …

انواع شبکه های بلاکچین و ارزهای دیجیتال

• شبکه بیت کوین(BTC)

• شبکه اتریوم(ETH)

• شبکه ترون(TRC20)

• شبکه بایننس(BEP2)

• شبکه بایننس اسمارت چین(BEP20)

جالب اینجاست که بدونین شبکه های انتقال ارز دیجیتال انواع مختلفی دارن که هر کدوم از اون ها کارمزدها و ویژگی های خاص خودشون رو دارن. شما نیز می تونین با توجه به نیاز خود از اونها استفاده کنین. به همین منظور ما سعی می کنیم در این قسمت از مقاله شبکه انتقال ارز دیجیتال چیست؟ به معرفی انواع شبکه های انتقال ارز دیجیتال بپردازیم تا با این شبکه ها آشنا بشین.

کیف پول ارز دیجیتال چیست؟

کیف پول ارز دیجیتال چیست؟

به طور خلاصه، کیف پول ابزاری برای برقراری تعامل با شبکه بلاک‌چین است. انواع مختلف کیف پول ارز دیجیتال را می‌توان در سه گروه نرم افزاری، سخت افزاری، و کاغذی دسته‌بندی کرد. همچنین کیف‌های پول را بر اساس سازوکارهایشان به دو گروه داغ یا سرد تقسیم کرد.

بیشتر تأمین‌کنندگان کیف پول ارزهای دیجیتال در بستر نرم افزار فعالیت می‌کنند و این باعث سهولت استفاده از کیف‌های نرم‌افزاری در مقایسه با کیف‌های سخت افزاری شده است.

اگرچه استفاده از کیف پول‌های سخت افزاری معمولاً امن‌ترین گزینه برای سرمایه‌گذاران است. در سوی دیگر، کیف پول‌های کاغذی شامل یک «کیف پول» چاپ شده بر روی تکه‌ای کاغذ است که استفاده از آن غیر ایمن و منسوخ است. در ویدیوی زیر مفهوم کیف پول ارزهای دیجیتال توضیح داده شده است.

چگونگی عملکرد کیف پول ارز دیجیتال

برخلاف باور عمومی، کیف پول‌ ارز دیجیتال بر خلاف اسمشان محلی برای ذخیره رمز ارزها نیستند. در واقع این کیف‌ها ابزارهای لازم برای تبادل با بلاک‌چین را در اختیار کاربر قرار می‌دهند.

به عبارت دیگر، این کیف‌ها می‌توانند اطلاعات لازم برای ارسال و دریافت رمز ارزها از طریق تراکنش‌های بلاک‌چین را تولید می‌کنند. بخشی از این اطلاعات تولید شده یک یا چند جفت کلید عمومی و خصوصی است.

کیف‌های پول شامل یک آدرس نیز هستند که یک شناسه حرفی – عددی است و بر اساس کلیدهای عمومی و خصوصی تولید می‌شود. این آدرس در واقع یک «موقعیت» مشخص در بلاک‌چین است که می‌توان کوین‌ها را به آن فرستاد.

این یعنی شما می‌توانید با به اشتراک گذاشتن آدرستان با دیگران از آنها پول دریافت کنید، اما نباید هرگز کلید خصوصی‌تان را در اختیار دیگران بگذارید.

فارغ از این‌که از چه کیف پولی استفاده می‌کنید، کلید خصوصی اجازه دسترسی به رمز ارزهای شما را فراهم می‌کند. پس حتی اگر مشکلی برای کامپیوتر یا گوشی هوشمندتان پیش بیاید شما می‌توانید با داشتن کلید خصوصی متناظر (عبارت بازیابی) و از طریق دستگاهی دیگر به دارایی‌هایتان دسترسی پیدا کنید. بد نیست بدانید که کوین‌ها هرگز از شبکه بلاک‌چین خارج نمی‌شوند، بلکه تنها از آدرسی به آدرس دیگر منتقل می‌شوند.

متاورس چیست؟

متاورس چیست؟ برای دهه‌ها، فناوران رویای دورانی را در سر می‌پرورانند که زندگی مجازی ما به اندازه واقعیت‌های فیزیکی ما نقش مهمی ایفا کند. در تئوری، ما زمان زیادی را صرف تعامل با دوستان و همکاران خود در فضای مجازی می‌کنیم. در نتیجه، ما در آن‌جا نیز برای لباس‌ها و اشیاء آواتارهای دیجیتال خود پول خرج خواهیم کرد؛ در چیزی که متخصصان فناوری مانند مارک زاکربرگ آن را متاورس می‌نامند. واقعیت مجازی به عنوان یک پلتفرم محاسباتی برای زندگی دوم آنلاین عمل می‌کند.

شما کنترل‌کننده‌های حسگر حرکت را برای تعامل با اشیاء مجازی حمل می‌کنید و از میکروفون برای برقراری ارتباط با دیگران استفاده می‌کنید. متیو بال، سرمایه‌دار بزرگی است که به طور گسترده در مورد این موضوع مقاله نوشته است و می‌گوید که متاورس موج چهارم را برای رایانه‌ها پس از محاسبات رایانه‌های بزرگ، محاسبات شخصی و محاسبات سیار نشان می‌دهد. او می‌گوید: متاورس در حال حرکت به سمت چیزی است که مردم آن را محاسبات محیطی می‌نامند. یعنی کاربری به جای دسترسی به رایانه، قرارگرفتن در رایانه است. مهم این است که همیشه آنلاین باشید تا همیشه به دنیای آنلاین دسترسی داشته باشید.

امنیت ارزهای دیجیتال

 امنیت در ارزهای دیجیتال، یکی از نگرانی های سرمایه گذاران و معامله گران برای ورود به بازار ارزهای دیجیتال امنیت این بازار هستش. سرقت ها و حملات سایبری به صرافی ها و کیف پول ها و کلاهبرداری هایی که در حول رمزارزها هست، اطمینان این افراد به امنیت در کریپتوکارنسی ها رو از بین برده و این موضوع اونها رو از ورود به این بازار منصرف میکنه، در این مقاله به مهمترین موضوعات مربوط به امنیت در ارزهای دیجیتال خواهیم پرداخت. اگر شما هم نگران امنیت دارایی های ارز دیجیتال خودتون هستین با ما همرا باشین و مقاله بررسی امنیت در ارزهای دیجیتال رو بخونین.

در ادامه مطلب، به حملات ارزهای دیجیتال مهم و مشهوری از جمله حمله 51 درصدی، حمله فینی، حمله دیداس، حمله سیبیل و حمله داستینگ اشاره میکنیم، در قسمت بعدی این رو توضیح میدیم که آیا هک بیت کوین و شبکه اش امکان پذیره و این کار چقدر عملیه. در گام بعدی انواع روش های کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال رو معرفی میکنیم که از مهم ترین این روش ها عبارتند از کلاهبرداری های مربوط به مهندسی اجتماعی، وبسایت های دوستیابی، حساب های جعلی و طرح های توزیع جایزه، فیشینگ، باج خواهی و اخاذی، طرح های پانزی، ICO ها و NFT ها، کلاهبرداری راگ پول، کلاهبرداری استخراج ابری و کلاهبرداری ارزهای دیجیتال با استفاده از اپلیکیشن ها و همچنین سایت های جعلی ارز دیجیتال برای کلاه برداری  و به سرقت بردن ارز های دیجیتال کاربران این حوزه 

در ادامه در مورد روش های شناسایی ارزهای دیجیتال تقلبی صحبت میکنیم و درنهایت، چند توصیه داریم برای حفظ و افزایش امنیت در ارزهای دیجیتال. اگر به این موضوعات علاقه دارید و میخواین راجع بهشون بیشتر بدونین حتما مقاله امنیت در ارزهای دیجیتال رو اصلا از دست ندین.

رشد روز افزون ارزش معاملات بازار کریپتو باعث جذب سرمایه گذاران و در عین حال مجرمان سایبری به این بازار شده. از زمان شروع این بازار در سال 2009 حملات و سرقت های متعددی از صرافی ها و کیف پول ها گزارش شده. طبق گزارش ضد پولشویی رمزارزها که توسط شرکت «سایفر ترِیس» Cifer Trace  تدوین شده جرم های مربوط به رمزارزها در سرتاسر دنیا در سال 2019 به 4.3 میلیارد دلار رسید. هکرها بیش از 125 میلیون دلار اتریوم، بیت کوین و رمزارزهای دیگه از چند صرافی ارز دیجیتال مختلف در سال 2019 سرقت کردن. بنابراین امنیت در ارزهای دیجیتال همیشه به صورت قطعی تضمین شده نیست و باید دانش خودتون رو در این زمینه افزایش بدین و تدابیر لازم رو اتخاذ کنین. در ادامه مطلب به چند نوع از حملات ارزهای دیجیتال که این تکنولوژی و دارایی های شما رو ممکنه تهدید کنه اشاره میکنیم:

کسب درآمد از ارزهای دیجیتال

ما قصد داریم در مقاله کسب درآمد از ارزهای دیجیتال چگونه است؟ اطلاعاتی در مورد بازار ارزهای دیجیتال برای شما ارائه کنیم و به بررسی روش های کسب درآمد از بازار ارزهای دیجیتال بپردازیم. بهتره ابتدا مقدمه ای از بازار ارزهای دیجیتال داشته باشیم تا بتونین به راحتی کسب درآمد از ارز دیجیتال رو درک کنین. بهتره بدونین بازار ارزهای دیجیتال به دلیل رشدهای قیمتی زیادی که در سال های گذشته داشت، سرمایه گذاران و معامله گران زیادی رو به سمت خودش جذب کرده و تونسته به یکی از محبوب ترین بازارهای مالی تبدیل بشه. به این ترتیب شاید شما نیز دوست داشته باشین تا با ثبت نام در یک صرافی ارز دیجیتال، وارد بازار ارزهای دیجیتال بشین و اقدام به سرمایه گذاری و خرید ارزهای دیجیتال بکنین.

بازار ارزهای دیجیتال نیز مثل بقیه بازارهای مالی دارای نوسانات قیمتی هست و سرمایه گذاران و معامله گران از همین نوسانات قیمتی سودهای زیادی به دست میارن. به این ترتیب شما نیز می تونین وارد بازار ارزهای دیجیتال بشین و با استفاده از نوسانات قیمتی سودهای زیادی به دست بیارین، البته به شرط اینکه بتونین بهترین نقاط خرید و فروش ارزهای دیجیتال رو پیدا کنین و با معامله در این نقاط سودهای زیادی به دست بیارین. همچنین راه های زیادی برای کسب درآمد از بازار ارزهای دیجیتال وجود داره که شما می تونین علاوه بر خرید و فروش ارزهای دیجیتال نیز از این بازار درآمد داشته باشین. بنابراین بهتره با این روش ها نیز اشنایی داشته باشین که ما در ادامه 6 روش مختلف کسب درآمد از این بازار رو به شما معرفی کردیم.

با گسترش بازار ارزهای دیجیتال و استقبال افراد از این بازار، روش های زیادی برای کسب درآمد به وجود اومد که شما نیز می تونین از روش های دیگه ای اقدام به کسب درآمد بکنین. به همین منظور ما سعی می کنیم در مقاله کسب درآمد از رمزارزها چگونه است؟ اطلاعاتی در مورد بازار ارزهای دیجیتال برای شما ارائه کنیم و به بررسی روش های کسب درآمد از بازار ارزهای دیجیتال بپردازیم.